שאלה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

19/01/2010 | 14:30 | מאת: דני

שלום שוב ד"ר ורטמן, כתבת לי לפני מספר ימים כי ישנן בעיות רבות של זיכרון בקרב אנשים בני 30+ המחייבות בדיקה, ראשית רציתי לשאול איזה סיבות לדוגמא יכולות לעורר בעיות זיכרון שכאלו, ושנית רציתי לדעת היכן אני יכול להבדק ולהתעניין בסיבות אלו, האם זה אפשרי גם במרפאתך? תודה, דני.

20/01/2010 | 09:04 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

דני שלום. דוגמה לבעיית זכרון בגיל צעיר: הפרעות במרכיבי הדם ועוד גורמים אחרים שתקצר היריעה מלפרט אותם כאן.יש סוגים שונים של הפרעת זכרון ואת הסיבות בודקים לפי מאפייני ההפרעה.ניתן להיבדק גם אצלי במרפאה. בברכה ד"ר אלי ורטמן - מרפאות "מרחב" קרליבך 13 תל-אביב 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר