בכי, שירה וחוסר מנוחה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

23/10/2016 | 11:17 | מאת: דינה

שלום רב, אמי בת 80, סובלת מאלצהיימר כבר 10 שנים, הגיעה כבר לשלב מתקדם בו היא סיעודית לחלוטין. לאחרונה היא לא ישנה, בוכה המון ושרה שירים ללא הפסקה. שאלותי הן: 1. האם הבכי והשירה קשורים למחלה ? (שלב ידוע ?) 2. האם אפשרי לתת לה כדור שינה בלילה בכדי שתישן ? אשמח לתשובתך, תודה, דינה

26/10/2016 | 20:49 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לדינה שלום, בכי ושירה אינם תופעות אופייניות, אך תתכנה. בהתיעצות עם רופאיה, ניתן לתת כדור לסייע לשינה בלילה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר