אלצהיימר מתקדם - תוקפנות והתנהגות מינית לא הולמת

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

15/09/2016 | 09:10 | מאת: idanofar

שלום, חמי חולה באלצהיימר מתקדם. הוא חי בבית עם מטפלת צמודה והולך למועדון בבקרים. לאחרונה התגברה אצלו הפרנויה והוא מאשים יותר ויותר את המטפלת שלו בגניבה. כמו כן לאחרונה הוא התחיל להציע למטפלת להתקלח איתו ולבוא לישון איתו במיטה הזוגית שלו. איזה מסוגי הכדורים שהוא לוקח צריך להגביר / להפחית ? להגביר את המינון של הכדור המרגיע? משהו אחר שיכול לעזור? האם להחליף את המטפלת במטפל? האם צפוי להגיע שלב שבו נאלץ להעביר אותו לבית הורים? תודה מראש

15/09/2016 | 22:38 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לעידה-נופר שלום, המלצות טיפוליות מחייבות את בדיקת החולה. פני לנוירולוג שמטפל בו. לחלופין או בנוסף - אשמח להעריך את המצב ולסייע במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר