תרופה לשיפור התיאבון לחולי אלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

28/10/2015 | 19:53 | מאת: דרור זלצמן

שלום, אבי בן 75 חולי אלצהיימר כ- 10 שנים בחצי שנה האחרונה מצבו הדרדר וכיום הוא מסרב לאכול ולשתות. יש לי אח שגר בארצות הברית ושמע שיש תרופה שנותנים לחולי אלצהיימר שמגבירה את התיאבון שם התרופה megestrol - oral, Megace מה דעתך הרפואית בנושא? בברכה דרור

29/10/2015 | 23:23 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לדרור שלום, התרופה עובדת להגברת התאבון. יש סכון, בחולים בלתי ניידים, לקרישים בוורידי הרגליים. לרשמי קרוביהם של חולים שהשתמשו בתרופה -- עיין: https://www.agingcare.com/Questions/senior-with-alzheimers-on-megace-154580.htm בברכת בריאות, כרמל ערמון

30/10/2015 | 08:32 | מאת: דרור זלצמן

תודה על המידע אני יפנה לרופא המטפל באבי להמשך יעוץ דרור

מנהל פורום אלצהיימר