התדרדרות באלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

08/01/2015 | 12:41 | מאת: סיגל

שלום, אמי בת 85 אובחנה לפני כ-3 חודשים עם אלצהיימר. לאחר קבלת תרופות- rispond, rivotril, recital, Exelon- חל שיפור אדיר. ביומיים האחרונים חלה לפתע שוב התדרדרות במצב, ללא סיבה נראית לעין. מה ניתן לעשות? האם יש תרופות טבעיות שכדאי להוסיף? תרופה אחרת? טיפול כלשהו? אשמח לכל תשובה ועיצה.

08/01/2015 | 18:29 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לסיגל שלום, התדרדרות פתאומית בחולה אלצהיימר יכולה לנבוע מזהום כלשהו, מהפרעה במאזן אלקטרוליטים, מהפרעה מטאבולית או מהפרעה תזונתית. קחי את אמך להבדק בדחיפות כדי לשלל את האפשרויות הללו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

11/01/2015 | 11:56 | מאת: סיגל

תודה. היתה לה דלקת ריאות לאחרונה וקיבלה אנטיביוטיקה בשם זינט. ההתדרדרות החלה בדיוק כשסיימה לקחת את האנטיביוטיקה. האם קשור? לקחת לרופא משפחה או לפסיכוגריאטר?

מנהל פורום אלצהיימר