בעלי בן 80 חולה אלצהיימ כשנתיים

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

29/11/2009 | 00:00 | מאת: לידיה

שלום רב בעלי עבר לפנה שגועיים איזון תרופתי במרכז אלתהיימר כי הגיע כבר לדליריום מרוב תרופות ארגעה. כעת מקבל בערב 1/2 כדור PROTHIZANE ןRISPOND ולשינה BONDORMINE.בימי שישי ושבת כאשר מרכז היום אינו פעיל ,אני נאלצת להתמודד עם האי שקט והדמיונות החמורים ולכן אבקש לדעת אם שימוש בPACIFLORA מומלץ על ידכם אודה להתיחסותכם המהירה לידיה

29/11/2009 | 10:35 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

לידיה שלום, מתיאורך את מצבו של בעלך,קשה לחשוב ששימוש בפסיפלורה הוא שישפיע. האיזון של תופעות מהסוג שאת מתארת תלוי בטיפול קפדני בגורמים רפואיים ובגורמים סביבתיים (כגון שינויי מלחים בדם, אפקט לא רצוי של תרופות וכיוצא בזה. יש לעיין בחומר הרפואי כדי לתת מענה מדויק. האם פנית למרכז שבו עבר בעלך איזון? האם הודעת להם כי האיזון איננו מלא? נשמח אם תמשיכי ותעדכני אותנו. בברכה, ד"ר אלי ורטמן, מנהל מרפאות "מרחב", רח' קרליבך 13, תל אביב, 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר