תופעות איבוד זיכרון

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

10/05/2012 | 17:45 | מאת: יהודית

שלום רב. שמתי לב אצל בן זוגי בן 58 שלעיתים הוא אינו זוכר. או יותר נכון בטוח שהוא זוכר. למשל, מקום מסוים שאליו היינו צריכים להגיע הוא היה משוכנע שהוא יודע היכן לנסוע וגם כשהבאתי אותו למקום לא כל כך זכר, הוא היה משוכנע שלא שם המקום אלא במקום אחר. ראוי לציין שלא היה במקום הרבה מאוד שנים. ועוד מקרה דומה של שכחת מקום. עלי לציין שהוא נהג משאית מזה 35 שנה. מכיר דרכים היטב. הוא אדם מעשן כבד שנים רבות, ואימו חולת אלצהיימר מזה 6 שנים. כיום היא בת 90 ובשלבים מתקדמים מאוד של המחלה. האם עלי לדאוג? האם יש דרך לוודא אם גם הוא מתחיל לסבול ממחלה זו?

30/05/2012 | 13:00 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

יהודית שלום באם מדובר בתופעות חדשות שנשנות מס פעמים ,ממליץ מאוד לעבור איבחון מוקדם ככל האפשר. בברכה , ד"ר ורטמן

מנהל פורום אלצהיימר