שכחה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

30/01/2012 | 18:49 | מאת: מירה

שלום אני בת 53. בריאה. לוקחת 20 מג סימוביל ו20 מג נובופאם (תחליף הורמונלי) בזמן האחרון אני מבלבלת מילים. או שוכחת מילים לא מצליחה לשלוף את המילה הנכונה זה יכול לקרות לי מספר פעמים ביום. או פעם ביומיים ויותר לא קבוע. זה מציק לי ומביך לעתים... האם בגילי תיתכן התחלה של דמנציה או חלילה אולצהיימר? האם כדאי להיבדק? והאם יתכן ששכחה מעין זו נגרמת ממצבי לחץ? בתודה מירה

13/02/2012 | 14:17 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום , אכן יכולה להיות שיכחה במצבי לחץ בגיל צעיר .ממליץ לך לעבור הערכה קוגניטיבית.

מנהל פורום אלצהיימר