CT מוח ללא חומר ניגוד

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

26/12/2011 | 20:10 | מאת: אבי

שלום ד"ר ורטמן אימי בת 84 לאחרונה היא סובלת מירידה קוגנטיבית משמעותית היא עברה CT מוח הפיענוח : חדרי המח חריצים וציסטרנות נדיבים עם אזורים היפודנסים עדינים פריונטריקולרים בעיקר בולטים פרונטלים המתאימיםלאיסכמיה כרונית. אין עדות לאוטמים לקונרים או אזוריים. יש מספר מוקדים מסוידים עדינים בגרעינים הבזליים דוצ' בצורה סימטרית. המבנה הגרמי של הגולגולת שמור. האם ניתן לקבל הסבר לתוצאות ה CT תודה

27/12/2011 | 09:38 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום אבי, אנא ממך שלח אלינו את הפענוח של הC.T לפקס:03-5623033 ונשתדל לעזור, בברכה, ד"ר אלי ורטמן מרפאות מרחב קרליבך 13, תל אביב

מנהל פורום אלצהיימר