שאלה לגבי אבי

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

04/12/2011 | 22:18 | מאת: רחל

בס"ד שלום רב, ב20/11 שלחתי שאלה בנושא אלצהיימר,האם אוכל לקבל תשובה באתר? תודה שוב. רחל

19/12/2011 | 12:40 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום רחל, סליחה על ההמתנה. יכול להיות שיש לו ירידה קוגנטיבית אך קודם לכך הייתי ממליץ ליעוץ פסיכיאטרי ולבצע בירור עם בדיקות דם מורחבות והדמית מח (CT). בברכה, ד"ר אלי ורטמן מרפאות מרחב, קרליבך 13 תל אביב

25/12/2011 | 21:30 | מאת: רחל

בס"ד תודה רבה על התשובה,אך היכן מתחילים? איך אומר לאבי שהוא צריך לעשות בדיקות אלו?הרי מבחינתו הכל בסדר.... ואם אזכיר פסיכיאטר,אז אני בטוחה שהוא ירתע מהעניין...מה עושים? תודה.

מנהל פורום אלצהיימר