אבחון אלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

20/11/2011 | 21:05 | מאת: שני

ד"ר וטרמן שלום, כיצד בדיוק מאבחנים את המחלה? איזה מבחנים, בדיקות וכו', אמור לעבור אדם (אשה בת 79) בכדי להיות מאובחן? האם הבדיקה נמצאת בסל הבריאות? האם היא מתבצעת דרך קופות החולים או רק באופן פרטי? מה עלותה? תודה שני

23/11/2011 | 11:24 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום רב, קודם כל אפשר לפנות לנוירולוג בקופת החולים או במקום אחר. לאחר מכן יש לערוך בדיקות (בדיקות דם, הדמיה מוחית, מבחנים קוגנטיבים, בדיקות לבירור גורמים וסקולריים) מרפאתנו אתם יכולים לקבל החזר (אם יש מושלם או זהב) ולקבל הדרכה מלאה וטיפול. בברכה, ד"ר אלי ורטמן מרפאות מרחב - קרליבך 13 תל-אביב

מנהל פורום אלצהיימר