רעד ראשוני

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

06/07/2011 | 01:52 | מאת: אמיר

שלום, אני בן 18, אובחנתי על ידי נוירולוג כסובל מרעד משפחתי . רציתי לדעת מה המשתמעות של הדבר בטוחח הארוך, האם נמצא קשר בין רעד כזה לסיכוי לחלות באלצמייר /מחלות נוירולוגיות אחרות? בנוסף, האם יש צורך לקבוע תור לנוירולוג אחת לכמה זמן לצורך בדיקות מיוחדות? תודה

10/07/2011 | 09:39 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום לך , אין קשר ידוע בין רעד לבין מחלת האלצהיימר. רעד מצריך בירור מקיף:היסטרויה משפחתית , בדיקות דם ועוד.. בברכה ד"ר אלי ורטמן "מנהל מרפאת מרחב " - קרליבך 13 צל אביב 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר