האם מחלת האלצהיימר תורשתית

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

29/10/2010 | 23:46 | מאת: נירה

אימי חלתה במחלת האלצהיימר בהיותה בגיל 63 נפתרה בגיל 76. סבתי גם חלתה באלצהיימר אולם בגיל מאוחר יותר סביבות ה70 . אני בת 47 מבקשת לדעת האם ניתן לבצע בדיקות (יש לציין כי בורחות לי מילים ולא מעט פעמים מתחילה משפט ושוכחת את שרציתי לומר)האם יש תרגילים למוח אשר הינך ממליץ לבצע מעבר לתשבצים סודוקו וכו'.

03/11/2010 | 10:57 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלם נירה , בהחלט כן. נשמח לעזור ולפי זה נפנה לשיקום. בברכה ד"ר אלי ורטמן "מרפאת מרחב" קרליבך 13 תל אביב . טלפון 03-5613737.

מנהל פורום אלצהיימר