שיכחה חמורה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

01/10/2010 | 14:39 | מאת: שרה

הנני בת 53. סובלת שלוש שנים מדיכאון שלא מגיב לטיפול תרופתי ולא לניזעי חשמל.יש לי חוסר ב-b12 .אני נוטלת כלציום וויטמין D בשל אוסטיאופורוזיס. התיפקוד שלי ירוד ביותר. בשנה האחרונה הזיכרון שלי והמצב הקוגנטיבי של ממש ירודים. שוכחת שמות של אנשים אפילו של אנשים קרובים אלי. לציין שהשיכחה היתה קיימת עוד לפני ניזעי החשמל. בנוסף יש לי הרגשת ריחוף קשה .אני אובדת עצות חיי הפכו לגהינום. הפסיכיאטריים לא מסוגלים לעזור לי. אנא עזור לי במציאת פיתרון לבעיה

26/10/2010 | 08:21 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום שרה, את חייבת להיבדק בהקדם. בברכה ד"ר אלי ורטמן .מרפאת מרחב קרליבך 13 תל אביב 03-5613737.

מנהל פורום אלצהיימר