בלבול בין חלום ומציאות

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

15/09/2010 | 21:43 | מאת: סיגל

סבתי בת ה- 90 אשר חיה לבדה, ואינה סיעודית כלל, מתעוררת משנתה לאחר חלומות ונדמה לה שזו המציאות. היא קמה, מכינה שולחן כי היא חושבת שיש אורחים וכדומה. האם זו בעיה נוירולוגית? היא אינה מראה סימנים אחרים של בלבול ושכחה. אודה לך על תשובתך.

20/09/2010 | 14:40 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום סיגל , כדאי לבדוק. יכולה להיות הפרעה יחודית לשלב החלימה בשינה,אך הדבר דורש בירור ושלילת גורמים פעילים שעדיין אינם מזוהים. בברכה ד"ר אלי ורטמן מרפאת "מרחב" קרליבך 13 תל אביב.03-5613737.

מנהל פורום אלצהיימר