אובססיה ואלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

09/08/2010 | 22:39 | מאת: איציק

אבא שלי אובחן לפני שנה וחצי כחולה אלצהיימר (אובחן אצלך במרפאת-מרחב) לאחרונה החל לפתח אובססיה לקיפול מראות של רכבים חונים וכך כל יום בדרכו לתפילה בערב הוא מכופף מראות ולעיתים גם שובר אותם.אחותי שליוותה אותו מספר פעמים העירה לו על כך וכתגובה לכך הוא איים להכות אותה.יש לציין שאבי אינו נוהג באלימות . אנו חוששים שמא אחד מבעלי הרכבים ייתפוס אותו על חם וינסה לפגוע בו. חשבתי לביים מצב שבו מישהוא שהוא אינו מכיר יצא אליו וכביכול יכעס עליו ויאיים עליו בתלונה למשטרה .האם לדעתך רעיון זה הוא קביל או שמא עלול לגרום לנזק אחר? כיצד ניתן לטפל בבעיה.

17/08/2010 | 12:09 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

איציק שלום. האם חלה החמרה בשנה וחצי האחרונות? האם תרצה להעביר אלינו את שמו של אביך כדי שנבדוק ונוכל לענות לך יותר מדויק בשיחה ישירה? בברכה ד"ר אלי ורטמן-מרפאות "מרחב" קרליבך 13 ת"א 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר