האם ידוע לכם באיזה מרפאת זיכרון יש clinical trial?

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

30/06/2010 | 20:15 | מאת: ירידה בזיכרון

האם ידוע לכם באיזה מרפאת זיכרון יש clinical trial ? כי חיכיתי חצי שנה לתור שלי בבילינסון (אני "במעקב" שם כבר 10 שנים), וכשסוף סוף הגיע התור שלי, אז הרופאה מעתיקה את תוצאות הבדיקות, האבחנות מההפניה אליה ואת המסקנה שלה (על פי איבחונים קודמים שעשיתי אצל נוירופסיכולוג והרופאה הקודמת במרפאת הזיכרון בבילינסון) לסיכום הביקור אצלה. ותוך כדי היא רושמת ואומרת לי מה שהיא רושמת בתיק שלי וכותבת "מתקשה לזכור חומר חדש..." ועוד דברים ששכחתי. ואז היא אמרה לי שכל מה שהיא יכולה לעשות הוא להפנות אותי לטיפול קוגניטיבי אצל ריפוי בעיסוק, ואמרתי לה שכבר הייתי בטיפול כזה 5 שנים וזה לא עזר בכלל, ואז היא אמרה שאין מה לעשות ואין תרופות לזה. אבל אני באתי בשביל clinical trial והיא אמרה לי שאין אצלהם כרגע clinical trial וכשיהיה היא תזמן אותי ורשמה לי בתיק שאני מעוניין ב clinical trial. וכך הסתיימה הפגישה אליה חיכיתי חצי שנה בשביל לקבל clinical trial . האמת שקבעתי אצלה תור לפני חצי שנה כי פגשתי אותה בבית חולים ואמרתי לה שאני מעוניין ב clinical trial ואז היא אמרה שאני צריך לקבוע תור ולכן קבעתי אצלה תור שאליו חיכיתי חצי שנה לשווא. חיכתי לשווא כי אני ידעתי שאין מה לעשות לירידה בזיכרון שלי, אבל באתי כדי לקבל clinical trial עכשיו אני רוצה לקבוע תור במרפאת זיכרון אחרת בארץ, אבל הפעם אני לא רוצה לחכות סתם לתור ובסוף יגידו לי שאין שם clinical trial אז אני רוצה לברר מראש אם מישהי/ו יודע/ת באיזה מרפאת זיכרון בארץ יש clinical trial עבור אנשים עם ירידה בזיכרון. שכחתי את שם האבחנה.

01/07/2010 | 11:56 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום, נשמח להעריך ולהתאים טיפול תרופתי לבעיה המתוארת על ידך אך זה דורש לראות את המטופל, וברצון נעשה זאת. בברכת בריאות טובה, ד"ר א. ורטמן, מנהל מרפאת "מרחב" קרליבך 13, תל אביב, 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר