תוצאות בדיקות mri מוח וצווארי

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

05/08/2018 | 07:22 | מאת: מזל

בסד שלום הרחבה קלה של חדרים ליטרליים פרט לכך הכל בנורמה. C3c4בקע םורמינלי ימיני קטן C5-c6 בקע מרכזי קטן דו םורמינלי בינוני. אני בת 60 אודה על קבלת תשובתכם מה אומר תוצאות mri. יש לי מצב של שכחה לפעמים אני מנסה לשחזר מה אני רוצה ואחרי זמן נזכרת תודה

12/08/2018 | 13:07 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

למזל שלום רב, אנא פני לנוירולוג המתעניין במחלות שכחה, או למרפאת זכרון, כדי לברר את פשר תסמינייך, ולהבין את ממצאי ה- MRI בהקשר לאותם תסמינים. אנא הגיעי עם דיסקים של הדימות (=התמונות עצמן) של ה -MRI. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר