שיכחה האם יש סיבה לדאגה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

16/01/2018 | 23:33 | מאת: הדר

דר שלום, מזה כמה חודשים אמי שוכחת לכבות את האור כשהיא יוצאת מהשירותים. זה הפסיק לתקופה וחזר שוב. יש סיבה לדאגה? תודה

22/01/2018 | 15:53 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

להדר שלום, יש סיבה לקחת אותה ליעוץ רפואי ונוירולוגי. לצד מחלות שנוטות להתקדם (אשר גם בהן ניתן לטפל כדי למתן או להקל) -- ישנן מחלות הפיכות שמתבטאות בשכחה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

25/01/2018 | 01:49 | מאת: הדר

תודה דר. זה שהייתה תקופה שבו היא שכחה לכבות האור ועכשיו לאחרונה זה חזר יכול להעיד שזה משהוא שניתן לרפא?אילו מחלות יכולות להיות הפיכות? תודה

01/02/2018 | 23:07 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

להדר שלום, כדאי לקחת את אמך ליעוץ נוירולוגי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר