אבא עם דימנציה מה לעשות

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

13/10/2017 | 10:03 | מאת: ליאת

שלום רב. אני גרושה וכרגע אני גרה עם ההורים אין לי איפה לגור ואני גרה בבית עם אבא שיש לו דימנציה. דוד שלי ז"ל נפטר לפני חודש ודודה שלי ז"ל נפטרה שבוע אחרי אבא שלי לקח את זה קשה והוא מוציא עלי את התוקפנות שלו עלי גם לפני משפחתי. רציתי לשאול מה עושים במצב כזה? אני כרגע לא יכולה לקנות לעצמי דירה ורציתי לשאול האם למי שיש דימציה הוא גם תוקפני? הוא מבין מה הוא עושה? אשמח לעצמי לדעת מה לעשות במצב כזה? אני מאוד מודה לך שתהיה לך שבת נפלאה.

20/10/2017 | 02:43 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לליאת שלום, כדאי לך להתיעץ בדחיפות עם הרופא של אביך. לא כל דמנציה מתבטאת בתוקפנות, אך כאשר היא מתבטאת בתוקפנות צריך וניתן לתת לכך מענה, על ידי רופאו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר