טכנולוגיה תומכת לחולי דמנציה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

28/09/2017 | 11:23 | מאת: טכנולוגיה תומכת לחולי דמנציה

אבא או אמא, סבא או סבתה לא זוכרים, סובלים מדמנציה? לסטארטאפ MemoApp דרושים משפחות המעוניינות להשתתף בפיילוט של 'טכנולוגיה תומכת' חדשה לאנשים מבוגרים (60+) הסובלים מבעיות שכחה חמורות (דמנציה). מדובר על מערכת מתקדמת המשפרת את איכות החיים ויכולת התפקוד של מבוגרים החיים בגפם. המערכת קלה ופשוטה להתקנה ולשימוש. לרציניים - נא להשאיר הודעה בפורום זה עם פרטי קשר

29/09/2017 | 15:09 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

שאלה גבולית אם סביר להשתמש בפורום למטרות פרסום - אבדוק עם מנהליו אחרי החג. הבקשה שמעונינים ישאירו פרטים ברשות הרבים - אינה כשרה. המירב שסביר, הוא שאתם תספקו פרטי קשר שלכם. מי שירצה יתקשר אליכם בפרטיות, בלי לחשוף הדבר לכל משתמשי הפורום. גמר חתימה טובה, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר