for 46 yearspropecia

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

03/09/2017 | 19:09 | מאת: nir

שלום בן 46 אורת חים בריא,התקרחות גנטית לקחתי פרופצייה 10 שנים בפיקוחוהפסקתי. ההתקרחות חזרה אחרי3 שנים הפסקה, החלתי ב 4 חודש האחרון לנטול.תוצאות טובות,אין ת לואי, מצב כתבה מ 2016, אוניברסיטת סטנפורד מצאו כי התרופות מעכבות הטסטוסטרון לטיפול בסרטן הערמונית, מגבירות פי 2 את הסיכון ללקות בדמנציה., אבי זל מת מדמנצייה,האם אני צריך לחשוש מהנושא? יש מחקרים חדשים בנושא של פינסטרריד 1 מ"ג לגבי שימוש ארוך?

לקריאה נוספת והעמקה

לניר שלום, יש קשר בין רמות טסטוסטרון נמוכות לדמנציה: Alzheimers Dement. 2014 Oct;10(5 Suppl):S306-14. doi: 10.1016/j.jalz.2013.06.006. Epub 2013 Sep 10. Low testosterone and the risk of dementia in elderly men: Impact of age and education. או סכום - http://www.issm.info/sexual-health-qa/is-there-a-connection-between-testosterone-and-dementia/ באשר לתופעות לוואי של תרופה -- פנה לרופא שרשם אותה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר