אלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

08/06/2010 | 20:26 | מאת: יוסף

אבי בן 90 , לאחרונה התגלה לו אלצהיימר , האם ישנם תרופות חדשניות לטיפול באלצהיימר , אולי יש משהו אל בסיס תוספי מזון, אודה לך על עידכונך לגבי מחקרים בעולם לגבי טיפולים חדשניים , תודה יוסי

09/06/2010 | 12:40 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

יוסי שלום. אין בידנו היום באופן ברור תשובה חיובית לשאלתך. כל תשובה מחייבת הערכה מדויקת לגבי מצבו של אביך על מנת לבדוק גורמים בעלי אפשרות טיפולית. תוכל לשלוח לנו את פרטי האבחנה ונתונים רפואיים לגבי אביך על מנת שנוכל לענות לך תשובה יותר מדוייקת. בברכה ד"ר אלי ורטמן-מרפאות "מרחב" קרליבך 13 תל-אביב 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר