שינה של24 שעות רצופות

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

10/03/2017 | 15:29 | מאת: שלמה

אימי בת 92 בבית אבות .בפעם הראשונה התעוררה משינה לאחר 24 שעות .כאשר20 שעות בבית האבות ואחרי עוד 4 שעות בחדר מיון התעוררה . ולאחר בדיקות דם ,צלום ראות ולחץ דם ו א.ק.ג. תקינים שוחררה בלי שעשו C.T. ראש.ולאחר לילה שישנה רגיל שוב לא התעוררה יום למחרת ועברו כבר 17 שעות ואי אפשר להעיר אותה למרות שחוץ מזה הכל בסדר ןנושמת טוב. האם זה יכול להיות גידול בראש ?או ארוע מוחי. בזמן שהיתה עירה לאחר השיחרור מבית החולים היא תיפקדה כרגיל ואכלה טוב.היא חצי סיעודית ובכסא גלגלים אבל אוכלת לבד. בתודה מראש

12/03/2017 | 21:00 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לשלמה שלום רב, אני מסכים אתך שזהו מצב יוצא דופן. מכיון שלא קבלת תשובה בפניתך הראשונה, כל שאתה יכול לעשות זה לפנות שנית עם אמך לחדר המיון, בתקוה לקבל תשובה ברורה יותר, או להביא מומחה לראותה במוסד עצמו. אני מקוה ששלום אמך השתפר, ושיש בהירות גדולה יותר לגבי הגורמים למצבה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר