גיל צעיר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

26/05/2010 | 11:41 | מאת: נורית

שלום רב, אני בת 30 לפעמים בורחים לי שמות של מכירים למס' שניות אם אני לא שמה שעון בתנור אני יכולה לשכוח שאני מכינה משהו. האם זה יכול להיות דמנזיה? האם יכול להיות בעיית אלצהיימר בגיל 30?!

27/05/2010 | 08:48 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

נורית שלום, קיים סיכוי גבוה שאין מדובר באלצהיימר אבל בהחלט רצוי לבצע בירור.(בגילך לרוב יש גורמים שניתנים לטיפול, כולל גורמים פרוזאיים כגון חוסר שינה, חסר ויטמינים ועוד). לכן כדאי מאוד לבצע בירור. בברכת בריאות טובה, ד"ר א.ורטמן,מנהל מרפאת "מרחב" קרליבך 13, תל אביב, 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר