קשיי הירדמות והתעוררויות רבות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

11/09/2009 | 10:20 | מאת: מרין

שלום רב, בני בן כמעט 8 חודשים אינו ישן טוב בלילה. הוא אינו מצליח להרדים את עצמו אלא רק על הידיים, על אף השיטות השונות שניסינו, כמו כן, הוא מתעורר הרבה במהלך הלילה וזקוק לניענוע על הידיים כדי להירדם בחזרה. ניסינו את שיטת הלחישה והטפיחה שעבדה מצוין אך לאחר זמן מה יעילותה פגה. כמו כן, לאחרונה, ברגע שמניחים אותו במיטתו הוא מתעורר וכך אנו מוצאים את עצמנו ישנים איתו באותה מיטה רק בשביל לזכות בכמה שעות שינה בעצמנו. אציין כי הוא עדיין אוכל בלילה וכל ניסיונותינו לגמול אותו מהנקת לילה באמצעות בקבוק מים ומוצץ עלו בתוהו. אשמח מאוד לכל עזרה אשר תוכלו להציע

11/09/2009 | 12:22 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

דווקא בגלל שכבר ניסיתם מספר שיטות ולא הצלחתם והיות וגיל 8 חודשים הוא גיל מצוין לבצע בו שינויים- הייתי ממליצה לפנות למומחה להפרעות שינה בילדים. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים