בעיות שינה גיל 4 והומאופטיה?

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

11/09/2009 | 06:21 | מאת: מיכלי

שלום רב, בני בן ה4 עייף מאד ועדיין לוקח לא יותר משעה להרדם במיטה כל לילה. אחד ההורים שוכב לידו. לרוב בדממה. והילד לא נרדם. מסרב להשאר לבד. מה זה יכול להיות? והאם טיפול הומאופטי יכול לעזור? תודה מראש, מיכלי

11/09/2009 | 08:35 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

שלום, קשה לדעת מה הסיבה ובעיקר מה הפתרון הנכון לבעיה של בנך בלי לראות ולדבר איתו ואתכם. ממליצה לפנות למומחה להפרעות שינה. אני לא מבינה מספיק בהומאופטיה אולם כמו שלא אציע טיפול תרופתי לבעיה - אינני חושבת שיש מקום להומאופטיה במקרים כאלה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים