באמצע תהליך של נסיונות להרדים את התינוק בן 8 ח'

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

18/10/2009 | 16:20 | מאת: מיכל

שלום רב, אני רשמתי לך לפני מספר ימים הודעה ורשמת לי שאני בדרך הנכונה ולהמשיך עם מה שאנחנו עושים. אם כי אני מעט מיואשת. אנחנו רואים קצת שינוי הא קצת פחות בוכה אבל המצב הוא שאנחנו מרדימים שמים אותו לישון במיטה שלו בחדר שלו לאחר אוכל ואמבטיה הוא בוכה במשך שעה וחצי במהלך השעה וחצי שעתיים של בכי אנחנו לא מרימים אותו מהמיטה עד שהוא נרדם (זה קשה ) אחר כך הוא מתעורר בלילה ובוכה אני מריה אותו נותנת לו לאכול(הנקה) כי ככה הוא רגיל ואז שמה אותו במיטה ושוב אותו התהליך בכי של שעה עד שהוא נרדם, אח"כ הוא מתעורר בחמש ושוב אותו הסיפור... כך זה קורה גם בצהריים: הוא עייף מאוד אני שמה אותו במיטה אחרי שאכל צהריים (אוכל מוצק) והיום הוא צרך במשך שעתיים!!! התייאשתי הרמתי אותו ולאחר מס' דקות הוא נרדם לי על הידיים שמתי אותו במיטה ושוב היו צרחות...עד שהוא נרדם. אני מיואשת אני מרגישה שאנחנו עושים לו משהו רע שאנחנו נותנים לו לבכות כך. רציתי לשאול האם זה נורמלי המצב הזה? האם זה בסדר שאנחנו מרגילים אותו לשני דברים חדשים גם לישון בחדר שלו במיטה שלו ולא בחדר שלנו וגם גמילת הנקת הלילה??? תודה וסליחה על האורך מיכל

19/10/2009 | 12:20 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

ממכלול דברייך אני חשה שאת כן זקוקה להדרכה ועזרה. מציעה שתפני ליעוץ מומחה להפרעות שינה בילדים.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים