תינוק בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

15/10/2009 | 22:09 | מאת: אבי

מגיל שנה וחודש הילד שלנו בוכה מתוך שינה. כשהוא היה בגיל הזה הינו מרימים אותו על הידים היה נרגע וממשיך לישון . היו לילות שלמים שכל חצי שעה הוא היה בוכה אנחנו מרימים אותו הוא נרגע וחוזר לישוןוכך הלאה ותמיד זה התחיל בשעות קבועות 10:30 אחת עשרה ונמשך 04: 00 בבוקר רופא אחד נתן לו זנטק (ללא בדיקה מיוחדת) היתה תקופה יותר טובה (לא חלקה לגמרה)אבל זה חזר. יש לציין שהוא סובל מידי פעם מעצירויות עד עכשיו הוא מתעורר בלילות בדרך כלל זה מתוך שינה הוא בוכה וחוזר לישון שאלתי היא ממה זה יכולה להיות? והאם עצירות יכולה לגרות לזה? יש לציין שהוא נכנס לגן בגיל שנה וחודש

16/10/2009 | 19:34 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

על פי דברייך יש מספר גורמים שיכולים להסביר את התופעה הלילית. ממליצה לפנות ליעוץ מומחה להפרעות שינה.

13/10/2010 | 14:06 | מאת: מאיה

היי גם בני עובר זאת בתקופה האחרונה {כל פחות מחצי שעה מתעורר בבכי אם לא בצרחות}, ובימים האחרונים נוסף גם גרד בפי הטבעת, היום אני הולכת לרופא שוב לבדוק אם מדובר בתולעים כל מי שתיארתי לו את הסיטאציה אמר שזה תולעים, וגם קראתי בפורומים מסויימים שהתבמינים של תולעים הם: הפרעות בשינה, עציריות ועוד...

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים