הפרעות שינה לילד בן 12

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

04/10/2009 | 17:39 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב בני בן 12 החל לאחרונה להתעורר בלילה בפחד, רץ בבית אומר שבא לו להקיא, מזיע, עם דפיקות לב ומתנהג בצורה אגרסיבית ומפחידה , עושה פרצופים מוזרים ועוד. חשבנו בתחילה שמדובר בביעותי לילה אך בבוקר הוא זוכר את המקרה, ואת מה שאנחנו אמרנו לו וכשמזכירים לו מה הוא אמר הוא זוכר את זה ונבוך מאוד. המקרים החלו לאחר לילה שבו לא ישן עקב מסיבת פיג'מות והחלו להופיע לעיתים קרובות. הבעיה מפריעה לו מפני שבקרוב הוא אמור לצאת לטיול של כמה ימים מבית הספר. איך ניתן לטפל בבעיה ולמי עלינו לפנות?

05/10/2009 | 08:03 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

עליכם לפנות לרופא ילדים מומחה בהפרעות שינה.

05/10/2009 | 19:45 | מאת: אמא מודאגת

תודה רבה על התגובה. כיצד אני מוצאת רופא מומחה בהפרעות שינה באיזור חיפה/קריות. לפי החיפוש באינטרנט אני מבינה שרופאי מומחים בהפרעות שינה מגיעים מתחומים שונים , רופא הילדים לא ידע לאן להפנות אותי. האם ניתן להגיע רק באופן פרטי?

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים