ילדה מתעוררת בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

30/10/2016 | 11:31 | מאת: אילנה

שלום בתי בת 8 מתעוררת בלילה בשעה קבוע ואומרת שהיא לא יכולה להירדם כי יש לה מחשבות ..... מפחידות היא לא מפרטת זה נמשך שבועיים היא רוצה שאני אשכב איתה היא אומרת שזה עוזר לה להרדם ורק ככה היא נרדמת ,מצב דומה היה לפני שנתיים וחלף מעצמו . השאלה האם זה בסדר שאני בא אליה או שצריך להתעקש ולא להישאר לישון איתה. תודה

אילנה שלום, אם מאפשרים לילד לישון אצלך אז הבעיה תשמר ואף תוחמר לאורך זמן. באופן עקרוני המטרה היא לבנות תוכנית הדרגתית של שחרור ההורה מהילד ולאפשר לה להתמודד ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים