בת 4 מרטיבה במיטה יום יום

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

17/09/2016 | 09:14 | מאת: נירית ברק

שלום רב, ביתי בת ה 4 נגמרה מחיתול בלילות באפריל השנה. היו ימים של הרטבה אחת בלילות והיו ימים רבים שלא החטיבה בכלל בעיקר כשלקחתי אותה לשירותים לפני השינה. כעת כבר חודשיים שאין יום! שהיא לא עושה פיפי במיטה מעבר לזאת היא עושה מספר פעמים בלילה אפילו כשלוקחים אותה לשירותים באמצע הלילה! המצב רק החמיר וכעת נהיו לה גם פצעים בטוסיק בעקבות זאת. אני ממש חסרת אונים ולא יודעת מהיכן זה מגיע והאם יכול להיות שעובר עליה משהו נפשי? למרות שבבית הכל נשאר כשהיה. אולי משהו בגן? כיצד מטפלים בבקשה עזרה!

הי, זה לא קשור למשהו נפשי, בהרטבה מטפלים עם זמזם הרטבה שלאורך זמן מתקן את המנגנון. יעילותו רבה מאוד. יש מרפאות כמו המרפאה של ד"ר ברוך קושניר שמתמחה בדיוק בטיפול בבעיה מסוג זה. ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים