שינה במהלך היום אצל פעוט

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

27/04/2016 | 12:05 | מאת: מיטל

שלום, אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון לשאול את זה אבל אני אנסה בכל אופן: הבן שלי בן שנתיים וחצי ואוהב מאוד לישון - גם בוקר וגם צהריים - ואין לא בעיה לישון בלילה. עכשיו הוא נכנס לגן שישנים בו רק צהריים והוא לאט לאט מסתגל להיות ער לטווח ארוך יותר של שעות. אבל בסופש ובחופשות הוא עדיין רוצה לישון בוקר. האם זה תקין שהוא ישן ככ הרבה שעות? האם צריך לבדוק את זה? תודה רבה, מיטל

הי לא הבנתי מתוך מה שרשמת ממה את מוטרדת, או מה "חריג" בזה ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

28/04/2016 | 09:12 | מאת: מיטל

תודה על המענה המהיר. אני קצת מוטרדת מזה שיתכן שהוא ישן יותר מדי...האם יש דבר כזה? אני יודעת שילדים אחרים בגילו זקוקים רק לשנת צהריים. האם יש בעיה עם עודף שינה?

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים