תינוק בן 9 חודשים מתעורר בלילה כמה פעמים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

09/04/2016 | 10:46 | מאת: דורית

שלןם. בשבוע האחרון הבן שלי היה חולה, חום,, כנראה משהו ויראלי. מאז משהו השתבש עם השינה שלו. הוא מתעורר בערךכל שעתיים בבכי, עומד או יושב במיטה ובוכה. אם נרדם על הידיים אז כשמעבירים אותו למיטה שלו הוא מתעורר ישר בבכי ואז לוקח בערך חצי שעה להרדים שוב. האם זה יכול להיות קשור למחלה? או קפיצת התפתחות? הוא עומד, זוחל, יושב ומאתמול התחיל לעשות כפיים. אשמח לתשובה..

הי לאחר מחלות או גם לאחר ארועים מלחיצים אחרים יכולים להיות שינויים בשינה. במקרים רבים הכל חוזר לנורמה, אך חשוב מאוד להקפיד לחזור להרגלי השינה שהיו לפני זה אחרת לעיתים נוצרים קשיים בגלל תגובת ההורים ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים