תינוק בן חודשיים מתקשה לישון

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

22/03/2016 | 23:09 | מאת: ענבל

בני בן חודשיים. כבר מהשבוע השני החל לסבול מגזים. בעקבות טיפול בסימיקול נראה שיש הקלה. ובכל זאת, הוא מתקשה להירדם ומאוד לא רגוע בשנתו. מתמתח רבות ותוך כדי מלטף את פניו ומהר מאוד מתעורר. נרדם יותר טוב כאשר אני עוטפת אותו, אך לא אוהב את זה ונאבק בניסיון להיחלץ מה"עטיפה". מודה לעזרתכם!

ענבל שלום, החודשים הראשונים מלווים בשינויים רבים, עליות וירידות, גם מבחינת השינה. אני מציע לך להתייעץ עם הרופא המטפל בקשר לגזים

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים