בן שלוש וחצי עם הפרעת שינה הצילו!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

21/02/2016 | 09:13 | מאת: טליה

הבן הקטן שלנו, בן שלוש וחצי, בעל הרגלי שינה גרועים. הוא חולק חדר עם אחיו בן ה6.5 שישן טוב. הקטן ישן איתנו בחדר עד גיל שלוש, וכעת מספר פעמים בלילה "חוזר" לחדר שלנו ולתוך המיטה שלנו. אציין שאנחנו לא תמיד שמים לב שהוא "השתחל" למיטה שלנו... רק במהלך השינה כשמרגישים תזוזות ובעיטות, ואז מחזירים אותו למיטה שלו. לפעמים הוא מסכים, ולפעמים עושה דרמה שלמה, מסרב לחזור למיטה, רוצה כבר שיהיה בוקר לדבריו, ומעיר את כל בני הבית. מה עושים

טליה שלום, אנא ראו תגובותיי למקרים דומים שתוארו פה. באופן עקרוני המטרה היא להוציא את המיטה שלכם כאופציה לשינה. ניתן לעשות זאת באופן הדרגתי תוך הכוונה שלכם לכך שישן במיטתו והורדה הדרגתית של הנוכחות שלכם אם יש קושי לעשות זאת ניתן להעזר באיש/אשת מקצוע המומחים להתערבויות התנהגותיות בשינה, בד"כ זה נפתר תוך זמן קצר מאוד ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים