נרדמת כמעט בכל מצב

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

17/12/2015 | 14:48 | מאת: שירה

בס"ד שלום רב, אני בת 37, אמא ל- 5 ילדים. כבר כמה שנים (10-20) שאני נרדמת בקלות רבה. המצב הולך ומחריף לפני כ-5 שנים התחלתי להרדם באוטו במהלך הנהיגה (תוך כדי נסיעה ממש) והפסקתי לנסוע נסיעות ארוכות אני עוסקת במחקר ואני ממש לא מסוגלת לשמוע הרצאה בלי להרדם או לקרוא יותר מפסקה במאמר בלי להרדם לפני שבועיים ישבתי עם הילדים, התעוררתי כשהרגשתי שמשהו קר נשפך עלי ולקח לי כמה שניות להתעשת ולהבין שנרדמתי תוך כדי מזיגת שתיה לכוס שהבת הקטנה שלי החזיקה כך שהשתייה בבקבוק נשפכה עלי אני גם נרדמת לא פעם תוך כדי ישיבה באופן אישי עם המנחה שלי והתבוננות בגרפים (רק שנינו) מספר פעמים התעוררתי בשניה האחרונה לפני שספל שתיה חמה שהיה בידי נשפך קרה גם במצבים של עייפות קיצונית שנרדמתי בעמידה וכמעט נפלתי והתעורררתי בבהלה ההרדמות הזה פוגעת באופן משמעותי באיכות חיי וביכולת שלי לעבוד, וכן מפחיד אותי שאני אזיק חס ושלום לילדים שלי בצורה כזו האם אני צריכה לבדוק את המצב יותר לעומק? האם יש איזושהיא דרך לשפר את המצב?

הי בהחלט כדאי לבדוק זאת לעומק, יתכן שיש כל מיני קשיי שינה שמשפיעים על כך בלי שאת יודעת, אבל הביטוי יהיה בישנוניות ביום. או כמובן הסבר רפואי אחר. אנא פני לרופא שמומחה לשינה (אמורים להיות בכל הקופות) ובררי זאת. ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים