הפרעת שינה + עייפות במהלך היום

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

05/10/2015 | 21:55 | מאת: יואב

שלום לך ד"ר יונתן לא זכור לי לילה בשנים האחרונות שישנתי לפחות 6 שעות בלילה לפני עבודה , מצד שני יש לי בעיה אחרת - שאני לא עובד למחרת אני יכול לישון 13-16 שעות וגם שאני קם אני אחרי כ"כ הרבה שעות אני עדיין עייף ומתקשה לקום. אין יום שאני נרדם לפני חצות גם אם אני ממש ממש עייף. לדוגמא: ישנתי שעתיים לפני יום עבודה ( אם אני מצליח לישון 4 שעות אין מאושר ממני ) , קמתי ב6:00 וסיימתי לעבוד ב22:00 , אדם נורמלי יצנח למיטה אצלי זה אחרת אני ארדם לאחר כמה שעות. זה מפריע לי לשגרה התקינה של היום ( עכשיו 23:00 ואני מתחיל ללמוד למבחן ) ואני לא מספיק לעשות את כל העיסוקים שלי , כשאני קם מאוחר אין לי חשק להתאמן ולראות חברים. אשמח אם תמליץ לי מה לעשות ולאיזה רופא לגשת. * בן 28 , בריא , בדיקות דם תקינות תודה רבה!!!

יוגב שלום, לפי התאור שלך חשוב שתעשה הערכה מקיפה לגבי השינה שלך כי זה יכול להצביע על כל מיני כיוונים. כמו כן חשוב לעשות הערכה לגבי תופעות אחרות (כגון חרדה) שיכולות לתרום לקושי. יש גם רופאים וגם פסיכולוגים שמומחים לשינה, אתה יכול לברר דרך הקופה וגם יש מרפאות/מכוני שינה בבתי חולים ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים