ילדה בת 6 שמתעוררת כל לילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

24/09/2015 | 21:44 | מאת: אלינור

דוקטור שלום בתי בת 6 בכיתה א מתעוררת באופן קבוע כל לילה פעם - פעמיים וניגשת אלינו לחדר ההורים. שעת ההשכבה הינה קבועה ב 20:30 ובדרך כלל היא נרדמת תוך מספר דקות. הבעיה היא שכל לילה באופן קבוע היא מתעוררת וניגשת אלינו ואנחנו נאלצים לחזור איתה לחדרה ולהרדימה שוב . נשמח לעצה

שלום, חשוב לברר האם היא נרדמת בעזרתכם במהלך ההליכה לישון בנוסף לצורך בכם להרדם כשמתעוררת. באופן עקרוני צריך לבנות תוכנית הדרגתית בה אתם "מוציאים" את עצמכם מכך שהיא תלויה בכם להרדם. אתם מוזמנים לראות תגובות שלי בפורום בנושא זה ולהכנס לאתר יש הרבה מאמרים הקשורים לכך (www.drjkushnir.com). ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים