שינה טרופה בן 10.5

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

23/08/2015 | 23:08 | מאת: אמא מודאגת

דר קושניר שלום בני בן 10.5 מאובחן ADHD מאז היותו תינוק ישן שינה טרופה , מרבה להתעורר לשירותים מדבר וצועק בשנתו . ישן יחסית מעט ויכול לתפקד היטב . בדיקת EEG תקינה בחודשיים האחרונים לקראת לילה מרבה לדבר על פחדים , מתקשה להרדם וקם באמצע הלילה בטענה ששומע קולות (לציין כי באמת ניחן בשמיעה מצוינת ואף קרה כי אכן אחותו התעוררה. והוא שמע לפנינו ) . באמצע הלילה אני מלווה אותו למיטה וישנה איתו עד שנרדם. אשמח לעצתך הטובה תודה אמא מודאגת

אמא מודאגת שלום ילדים רבים הסובלים מ ADHD סובלים גם מחששות/חרדות ו"תלויים" בהוריהם להרגעה. בתהליך טיפולי עוזרים לילד להתנתק מתלות זו, כך חששותיו פוחתים והשינה משתפרת כדאי לך לפנות לטיפול מקצועי בקשיים אלו, סה"כ ניתן לעזור לכם באופן עקרוני בתקופה קצרה יחסית ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים