בעיות שינה אצל מתבגר (13.5)

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

03/08/2015 | 19:31 | מאת: יוספה קניג

ערב טוב בני בן 13.5 מתקשה להרדם בכל מקום שאינו מיטתו בבית (חברים,סבתא ) זהו נושא שאיתו אנו מתמודדים כבר שנים עם עליות ומורדות הוא אינו מתארח אצל חברים וכמובן בגילו המתקדם זה מתחיל להפריע הוא משוחח איתי על חרדות/מחשבות/ופחדים שמשתלטים עליו בזמן ההרדמות אני מאוד מעוניינת לטפל בבעיה ומבקשת לדעת לאיזה טיפול להגיע איתו (פסיכולוגי/פסיכיאטרי או כל רעיון אחר שאינני מכירה ) אודה להכוונה

יוספה הי, השילוב של חששות/פחדים וקשיי שינה הינו נפוץ. בהחלט ניתן לעזור לכם. הכיוון הטיפולי הנכון יהיה טיפול פסיכולוגי, קוגניטיבי התנהגותי ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים