בן 7 וחצי

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

30/07/2015 | 07:17 | מאת: גיל

שלום הבן שלנו בן 7 וחצי ולאחרונה מתעורר כל לילה בין פעם לפעמיים מבקש מים ושיכסו אותו ואז חוזר לישון. מה אפשר לעשות ? הוא ישן כרגע עם אח שלו האם כדאי להגיד לו שאם הוא לא ישן לילה שלם אח שלו חוזר לישון בחדר אחר ?

גיל שלום, באופן עקרוני נשמע שהבן שלכם "למד" כי אתם תענו לבקשוץיו ותטפלו בהם בלילה, אני מני חשזה מה שנמצא בבסיס השימור של מה שאתה מתאר. תחשבו איך אתם בהדרגה מעבירים את ה"טיפול" בבקשותיו אליו ולא אתם תבתצעו אותם. תהיו עקביים. ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים