תינוקת בת שנה מתעוררת מספר פעמים בלילות בבכי

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

30/04/2015 | 08:43 | מאת: דיקלה

שלום, תינוקת בת שנה שהיתה ישנה לילה שלם מגיל חודש וחצי עד לפני חודשיים. האבא טס לפני חודשיים ל 10 ימים לארה"ב ומאז מתעוררת בין 3-4 פעמים בלילה. לפעמים נרגעת אחרי שנגשים אליה ומלטפים אותה ולפעמים נרגעת רק אחרי בקבוק אוכל. במהלך היום אין לה שעות קבועות של שינה, היא במסגרת פעוטון עם עוד 3 תינוקות. מבחינת התפתחות היא תקינה. בהשכבה בלילה הולכת לישון בין השעות 8-9 בערב, לפעמים בבכי ולפעמים משחקת ונרדמת. מה ניתן לעשות כדי שלא תתעורר בלילות?

הי, מה שצריך לעשות באופן עקרוני זה להוריד את התלות שלה בכם כדי להרדע ולהרדם בזמן היקיצות. אפשר כמובן לפנות ליעוץ מקצועי בהקשר זה. סה"כ דברים אלה הפ פתירים בזמן קצר יחסית ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים