מתעוררת אחרי חצי שעה ביום

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

27/12/2014 | 09:50 | מאת: גלעד

שלום, בתי בת החצי שנה לא מצליחה להחזיק בשנות היום שלה, תמיד מתעוררת אחרי חצי שעה מאז שנרדמה ורואים עליה שלא הספיקה לה השינה ומאד קשה עד בלתי אפשרי להחזיר רוצה לישון. מה עושים?

גלעד שלום, באופן עקרוני ילדים בגילאים אלו ישנים לפרקי זמן ארוכים יותר. צריך לברר יותר לגבי תמונת השינה, סביבת השינה במהלך היום, תגובת ההורים כשמתעוררת, מה קורה בלילה וכו ואז אפשר יהיה להתוות תוכנית התערבות לעזור לה להרדם ולישון לפרקי זמו ארוכים יותר. ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים