התנהגות ילד בן 8 שמתעורר מוקדם

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

16/12/2014 | 09:00 | מאת: דן

בוקר טוב, בני בן 8 נרדם בסביבות 21:00 ומתעורר בסביבות 5:00 לפעמים גם 4:00 ומתקשה לחזור לישון, במהלך הלילה בין היקיצות הוא מסתובב הרבה במיטה, שמתי לב שבבוקר הוא מתעורר עייף , יש לציין שהוא הובחן כסובל מבעיות קשב וריכוז, אני מרגיש שהשינה משפיעה עליו במהלך היום ובלימודים, אשמח לעזרתך בנושא בתודה דן

דן שלום, חשוב לעשות הערכה מקיפה ולקבל תמונה רחבה של השינה של בנך כדי שממנה ניתן יהיה לגזור התערבות טיפולית. ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים