ילד בן 3.5 לא רגוע

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

26/09/2014 | 20:47 | מאת: אתי

שלום ! שמי אתי יש לי ילד בן 3.5 וילד בן 1.5 .הילד הגדול בן השלוש וחצי יש לו התקפי בכי בכל שעות היום והלילה פתאום הוא מתחיל לבכות עם הוא מבקש משהו ולא מקבל הוא מסוגל לבכות שעתיים ואי אפשר להרגיע אותו הוא רק צורח בקולי קולות ובלילה הוא מתעורר בבכי היסטרי הוא לא נירגע עד שלו לוקחים אותו למיטה שלנו וגם לפעמים לא נירגע כשהוא מגיע למיטה. אני חסרת עונים ולא יודעת מה לעשות, כל יום כשהוא חוזר מהגן אני חוששת ששוב זה מגיע הבכי הנוראי הזה מבקשת את עזרתכם תודה

אתי שלום, לפי מה שאת רושמת לא נשמע כי הקושי הינו רק סביב השינה אלא בכלל קושי התנהגותי שנמצא גם בשינה. במקרים אלו אפשר לעבוד על שינוי ההתנהלות ההורית שמובילה לשינוי התגובות של הילד. כדאי לך לפנות לגורם מקצועי להערכה של הקשיים ולתכנון התערבות מתאימה. ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים