שנת יום תינוקת בת חודשיים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

22/01/2014 | 23:01 | מאת: עדי

לילה טוב לכולם, אני אמא בפעם הראשונה לתינוקת בת קצת יותר מחודשיים בריאה חייכנית ומתוקה. טפו טפו טפו הכל בסדר גמור והיא כבר שוקלת 5.5 קילו. מהחודש הראשון התחלנו לעשות לה טקס לילה והיום היא ישנה 6-7 שעות ברצף ועוד שינה של שלוש שעות ככה שהמצב בלילה מצויין. בחודש האחרון מאוד קשה להרדים אותה ביום ובמיוחד באחר הצהרים, היא מוכנה להירדם רק על הידיים או במנשא וגם אז ישנה עד חצי שעה וזהו. אנחנו תוהים איך אפשר לסדר לה את השינה ביום? בנוסף האם זה גיל שאפשר ללמד אותה להירדם עצמאית? אם כן איך? הרי בלילה היא ישנה טוב מאוד. האם יש מה לעשות בנידון? היא יונקת כל שלוש שעות. המון תודה!!! עדי

27/01/2014 | 09:47 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

מה שאת מתארת אלה הם שינויים אופיניים לגיל. אין מקום לשום התערבות בגיל זה. נשמע תקין לחלוטין ועוד צפויים שינויים.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים