חוסר רגיעה ופחות שינה ביום - בת 4 חודשים ושיניים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

20/01/2014 | 18:40 | מאת: שירי

בתי בת 4 חודשים וישנם סימנים מובהקים לתחילת תקופת השיניים. היא אינה רגועה וישנה פחות ביום. אני מנסה לסגל שגרה של 4 שעות ביום ובתוך כך שינה בבוקר ושנת צהריים ארוכה וכן שינה קצרה בערב לקראת אמבטיה ולילה. איך תוכל לישון טוב יותר והאם קשור לשיניים? תודה רבה שירי

27/01/2014 | 09:25 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

אין לדעת. בגיל זה יש סיבות רבות לבכי ולשינויים בדפוסי השינה.

27/01/2014 | 14:57 | מאת: שירי

האם מצב זה תקין? כמה שעות אמורה לישון ביממה? היא ישנה בין 12 ל 14 שעות ביממה, 9.5 שעות מזה בלילה. לרוב ישנה שעה וחצי בבוקר בצורה מפוצלת לשניים, בצהריים מסתפקת בחצי שעה ובערב לפני טקס השינה ישנה גם שעה עד שעתיים ולפעמים יותר ומתעוררת למקלחת, בקבוק ושינת לילה אחכ. האם זה תקין? האם העובדה שבדכ ישנה 12 שעות ביממה בזמן האחרון, תקינה? האם יש המלצות או דרך פעולה אחרת? תודה שירי

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים