שעת קימה מוקדמת מאוד

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

19/01/2014 | 15:08 | מאת: אמה

שלום אשמל להתייעצות בני בן ה-3 התחיל בחצי שנה האחרונה לקום כל בוקר בשעה 5 בבוקר לעיתים קצת לפני או קצת אחרי ,חשוב לי לציין שנרדם עד 9 בערב כאשר 9 הכי מאוחר,האם זאת שעה תקינה לקימה כי זה לדעתי ממש מוקדם ואני מנסה להחזיר אותו למיטה שלו לישון אך ללא הצלחה,חשוב לי לציין שלפני חצי שנה נולדה לו אחות חדשה ודי מאז החל השינויי,אשמח לעצה כיצד לסדר לו את שעות בצורה תקינה יותר,תודה(-:

20/01/2014 | 14:59 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

הרבה תינוקות בגילו מתעוררים בשעה זו וקשה להתמודד עם הבעיה בצורה ממש טובה. בהרבה מקרים האכלה והחזרה למיטה עוזרים. כמובן ניסיון החשכה במידת האפשר

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים