ילד בן 3 שלא ישן לילה שלם

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

18/12/2013 | 10:52 | מאת: מורן

שלום, יש לי ילד בן 3 שמגיל שנה בערך קם באמצע הלילה ולא חוזר לישון. הוא יכול להיות ער שעתיים שלוש ואף יותר .פניתי ליועצת שינה בגיל שנתיים היא אמרה להוציא אותו ממיטת תינוק ולהעבירו למיטה של גדולים . זה עזר לחודש . היא נתנה לי מס' עצות נוספות כלום לא עזר, בנוסף הוא נרדם רק בעשר . בצהריים הוא ישן שעה ניסיתי להפסיק לו אתה הצהריים אך הדבר היחידי שהשתנה זה שהוא קם במקום באחת/ שתיים לפנות בוקר באחת עשרה. אני ממש מיואשת!

02/01/2014 | 08:22 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

יש מקום להפנותו ליעוץ מסודר של רופא שינה. יתכן ויהיה מקום לכימות של ההפרעה באמצעות בדיקת שינה מסוג אקטיגרפיה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים